Informatiemarkt 'Florence in uw wijk' in Rijswijk en Den Haag

6-6-2016
Informatiemarkt 'Florence in uw wijk' in Rijswijk en Den Haag

Florence organiseert in samenwerking met Vegro verpleegartikelen dit jaar de Informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’. De informatiemarkt strijkt op dinsdag 10 mei neer in Den Haag en op donderdag 12 mei  in Rijswijk.

 

Informatie en advies over zorg en welzijn

Bezoekers kunnen tijdens de informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’ onder meer hun rollator laten controleren en een proefritje maken in een elektrische taxi. De huisverpleegkundige van Florence is aanwezig om meer informatie te gegeven over zorg en welzijn. Bezoekers kunnen terecht voor informatie en advies op het gebied van veiligheid en uiterlijke verzorging.

 

FlorencePas, prijsvraag en rondleiding

Tijdens de informatiemarkt zijn er ook diverse samenwerkingspartners van de FlorencePas aanwezig. Met de FlorencePas wordt zelfstandig wonen eenvoudiger en comfortabeler. In Rijswijk kunnen bezoekers meedoen aan een prijsvraag waarmee leuke prijzen zijn te winnen. In Den Haag kunnen bezoekers deelnemen aan een rondleiding in de buurtwinkels, waaronder het Floatcenter, Livit en de apotheek.

 

Meer informatie

De Informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’ wordt georganiseerd door Vegro en Florence. Vegro verzorgt de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen, hulpmiddelen en kraamzorgproducten.

 

  • De informatiemarkt vindt plaats op dinsdag 10 mei van 10.00 tot 14.00 uur in de Gezondheid en Zorgwinkel aan de Volendamlaan 1166 in Den Haag
  • En op donderdag 12 mei van 10.00 tot 14.00 uur in de Gezondheid en Zorgwinkel aan de Steenvoordelaan 388 in Rijswijk.

 

Iedereen is welkom! U wordt ontvangen met iets lekkers.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.