21 april: Informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’ in Voorburg

6-6-2016
21 april: Informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’ in Voorburg

Florence organiseert in samenwerking met Vegro en de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO) dit jaar de Informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’. De Informatiemarkt strijkt op donderdag 21 april voor het eerst neer in Voorburg.

 

Informatie, advies, workshops

Bezoekers kunnen tijdens de Informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’ onder meer hun rollator laten controleren, een proefritje maken in een elektrische taxi of een stukje fietsen op een duofiets. Daarnaast worden er diverse workshops gehouden, zoals bewegen in de Beweegtuin van De Mantel of mindfulness voor mantelzorgers. Een fysiotherapeut, een tandarts, een opticien en de huisverpleegkundigen van Florence zijn aanwezig om meer informatie te gegeven over zorg en welzijn. Bezoekers kunnen ook terecht voor informatie en advies op het gebied van hulpmiddelen, veiligheid, financiën en uiterlijke verzorging.

 

Diverse demonstraties

Tijdens de Informatiemarkt zijn er diverse samenwerkingspartners van de FlorencePas aanwezig. Met de FlorencePas wordt zelfstandig wonen eenvoudiger en comfortabeler. De samenwerkingspartners vertellen over hun aanbod en geven diverse demonstraties. Zo kunnen mensen informatie krijgen over een levenstestament van Hereditas, vragen stellen aan een computerdeskundige, advies krijgen over goede en modieuze schoenen en een oogdrukmeting onderdaan.

 

Meer informatie

De Informatiemarkt ‘Florence in uw wijk’ wordt georganiseerd door ANBO, Vegro en Florence. De ANBO ondersteunt ouderen met kennis, advies op het gebied van wonen, financiën en gezondheid. Vegro verzorgt de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen, hulpmiddelen en kraamzorgproducten. De Informatiemarkt vindt plaats op donderdag 21 april van 10.00 tot 14.30 uur in woonzorgcentrum De Mantel aan de Klaverweide 54 in Voorburg. Iedereen is welkom! U wordt ontvangen met een smoothie en kunt een lunch gebruiken tegen gereduceerd tarief.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.