Jong Florence genomineerd voor de JGZ Innovatieprijs 2010

4-9-2013
Jong Florence genomineerd voor de JGZ Innovatieprijs 2010

Met de thema-avond 'Mijn kind gaat naar de basisschool' dingt Jong Florence mee naar de JGZ Innovatieprijs. Ieder jaar reikt het RIVM/Centrum Jeugdgezondheid de JGZ Innovatieprijs uit tijdens zijn Jaarcongres JGZ. De prijs gaat naar de organisatie met het meest vernieuwende project of onderzoek op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg (JGZ).

 

Dit jaar heeft het Centrum Jeugdgezondheid maar liefst veertien aanmeldingen ontvangen voor de JGZ innovatieprijs 2010. De aanmeldingen zijn door een deskundige jury beoordeeld. De jurybeoordeling heeft drie genomineerden opgeleverd. Daarnaast heeft de jury één van die drie genomineerde projecten aangewezen als de winnaar. Wie van de genomineerden de winnaar is, wordt bekend gemaakt tijdens het jaarcongres JGZ op 16 december.

 

Naast Jong Florence zijn de genomineerden:

 

  • Vroegtijdige onderkenning van depressie op het consultatiebureau (Kruiswerk West-Veluwe)
  • Gezondheid en Financiën in de zwangerschap (STMG en West-Brabant)

 

Jong Florence is een onafhankelijke stichting die deel uitmaakt van Zorggroep Florence. Jong Florence staat voor goede jeugdgezondheidszorg in Den Haag. Dit doen zij voor ruim 26.000 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Jong Florence levert zorg vanuit twaalf consultatiebureaus, waaronder drie Centra voor Jeugd en Gezin.

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.