Jong Florence genomineerd voor de JGZ Innovatieprijs 2011

4-9-2013
Jong Florence genomineerd voor de JGZ Innovatieprijs 2011

De jury van de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) Innovatieprijs 2011 heeft op 28 november de genomineerde projecten bekendgemaakt. Uit alle inzendingen heeft de jury drie projecten geselecteerd die innovatieve manier ouders en kinderen centraal stellen in de JGZ. Jong Florence dingt met @Jong Florence mee naar de prijs. 

 

Jong Florence maakt sinds oktober 2010 actief gebruik van social media om klanten te bereiken. Met Twitter en Facebook bereikt zij jonge ouders op een manier die hen aanspreekt. Zij krijgen snelle, korte berichten over (op)voeden. Via social media kunnen ouders ook eens een blik achter de voordeur van het consultatiebureau werpen. @JongFlorence wordt uitgevoerd door de (staf)medewerkers van Jong Florence. 

 

De andere genomineerden zijn More or Les(s) van GGD Gelderland Midden en Mijn kind in Beeld.nl van GGD West Brabant.

 

De drie genomineerden zijn vastgesteld door een brede jury die dit jaar bestaat uit: Justine Pardoen van Ouders Online, Maxime van 't Klooster van de Nederlandse Jeugdraad, verpleegkundige, Mirjam Jobse, jeugdarts, Carolijn Schuiling, hoofd JGZ, Ans Hermans, prof. dr. ing. Hans van Oers en Jannie Visscher, wethouder in Groningen. Op 15 december wordt tijdens het Jaarcongres JGZ 2011 de winnaar bekend gemaakt.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.