Jouw stem, jouw leven, jouw keuze! Florence op YouTube

12-12-2014
Jouw stem, jouw leven, jouw keuze! Florence op YouTube

Jouw stem, jouw leven, jouw keuze. Dat is de boodschap die Florence overbrengt in haar nieuwe korte film die vanaf nu op YouTube te zien is. In de anderhalf minuut durende video laten we zien waarom mensen Liever Florence kiezen. De belangrijkste redenen: de keuzevrijheid én het menselijke gezicht van de organisatie die dagelijks met meer dan 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers mensen in de regio Haaglanden behandeling, zorg en een groot aantal activiteiten biedt.

 

 

 

Regie over eigen leven

Bij Florence houden mensen altijd de regie over hun eigen leven. Hun zelfredzaamheid en de kwaliteit van hun leven staan voorop. Wij brengen samen met onze bewoners en cliënten in kaart welke ondersteuning, zorg- en behandelmogelijkheden er zijn en op welke manier het beste resultaat wordt geboekt. In de diverse expertise- en woonzorgcentra organiseren we daarnaast dagelijks activiteiten voor jong en oud, voor bewoners, cliënten en wijkbewoners. De deuren van onze locaties staan altijd en voor iedereen open. Steeds meer mensen kiezen met die reden liever Florence, omdat onze oprecht betrokken medewerkers en vrijwilligers graag en vakkundig helpen bij het samen optimaliseren van hun persoonlijk welbevinden en zelfredzaamheid.

 

YouTube-kanaal
De nieuwe film is op het YouTube-kanaal van Florence te zien. Hierop staan meer korte video’s, onder meer een animatie waarmee in zestig seconden het revalidatieproces na een beroerte wordt uitgelegd. Florence wil op termijn meer korte video’s op het kanaal plaatsen om mensen zo nog meer informatie te geven over het aanbod van zorgproducten en welzijnsdiensten van Florence. Daarmee kunnen ze makkelijker een persoonlijke keuze maken en zo hun leven zo goed als mogelijk blijven leiden zoals ze dat gewend waren.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.