Kerstgedichten en kerstliedjes in woonzorgcentrum Steenvoorde

10-12-2014
Kerstgedichten en kerstliedjes in woonzorgcentrum Steenvoorde

Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk is zondag 14 december het decor van een sfeervol kerstconcert van het Nieuw Kamerkoor Delft. Het belooft een afwisselend concert te worden met kerstgedichten en -liederen uit alle windstreken, waarvan sommige liederen echte meezingers zullen zijn.

 

A capella

Het Nieuw Kamerkoor Delft bestaat dit jaar dertig jaar en wordt gevormd door ruim twintig leden. Het koor zingt onder leiding van Raymond Honing voornamelijk modern-klassieke composities uit de periode van 1900 tot nu. De stukken worden voornamelijk a capella gebracht. Een aantal kinderen draagt tijdens het concert kersgedichten voor en hét kerstverhaal wordt gebracht door een professioneel verteller.

 

Theater Steenvoorde
Het concert begint zondagmiddag om 14.30 uur en vindt plaats in het theater van woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk. De deuren van het theater gaan om 14.00 uur open, het concert eindigt rond 16.00 uur. De entree bedraagt negen euro. Bewoners van Steenvoorde en houders van de FlorencePas Extra betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.