Kom samen met jouw klas zingen op Florence Musicals 2015

20-4-2015
Kom samen met jouw klas zingen op Florence Musicals 2015

De zevende editie van Florence Musicals vindt in juni plaats. Om het evenement succesvol te kunnen laten zijn, is Florence op zoek naar basisschoolleerlingen uit groep 8 die kunnen zingen. Ben jij samen met jouw klasgenoten druk bezig met een eindejaarsmusical? Laat dan van jullie horen en komt tijdens Florence Musicals een kleine try-out geven voor onze bewoners. De klas die de finale wint, gaat er met duizend euro vandoor.

 

Voorrondes en finale

De voorrondes vinden plaats op donderdag 11 juni in een aantal van onze woonzorgcentra. De finale wordt een week later gehouden, op donderdag 18 juni, in woonzorgcentrum Loosduinse Hof. De presentatie van de finale is weer in handen van goochelaar en televisiepresentator Hans Kazàn die Florence Musicals ‘een feestelijke beleving en mooie ontmoeting’ noemt tussen ‘de hedendaagse jeugd en de jeugd van vroeger’.

 

Aanmelden vóór 1 juni

Als je samen met jouw klas wil meedoen, kies dan met elkaar de drie beste nummers uit jullie eindejaarsmusical en meld jullie klas vóór 1 juni aan bij Lieke de Liefde. Zij is bereikbaar via 06 - 39 85 02 39 of via musical@florence.nl. Na aanmelding krijgen jullie een uitnodiging voor een van de voorrondes. Die vinden op 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur plaats op diverse Florence-locaties in Rijswijk, Voorschoten en Den Haag. De finale vindt plaats op 18 juni van 10.00 tot 12.00 uur in woonzorgcentrum Loosduinse Hof aan de Glenn Millerhof 5 in Den Haag.

 

Mooie afleiding en ontspanning

Florence Musicals maakt onderdeel uit van het cultuurprogramma van Florence. Culturele activiteiten roepen gevoel, plezier, emotie of herinnering op. Het zorgt voor afleiding en ontspanning. Helaas zijn dit soort activiteiten minder toegankelijk voor onze cliënten die in een woonzorgcentrum of expertisecentrum wonen. Vanwege lichamelijke of geestelijke achteruitgang worden zij beperkt in het bezoeken van een concertzaal of theater. Daarom organiseert Florence jaarlijks een aantal culturele evenementen, waaronder Florence Concours, Florence Musicals en Florence Swingt. Hierdoor ontstaan ook nieuwe ontmoetingen met (wijk)bewoners.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.