Lancering mobiele vacaturewebsite en QR code

4-9-2013
Lancering mobiele vacaturewebsite en QR code

Gekoppeld aan de lancering van de website start Florence de QR (Quick Response) code campagne ‘Scan de juiste code en maak kans op een VIP-diner!’. Florence verwacht hiermee nog beter mannen en jongeren te bereiken. Deze doelgroepen zijn ondervertegenwoordigd in de zorg en hebben een grote affiniteit met moderne communicatiemiddelen. 
 
Bart Slottje, beleidsadviseur HRM en initiatiefnemer: ‘Een mobiele website biedt diverse voordelen. Als eerste kunnen we ons als zorginstelling profileren als modern en vooruitstrevend. Vooral jongeren hebben vaak nog onterecht een stoffig beeld van de zorg. Initiatieven zoals deze werken positief mee aan verbetering van een positieve beeldvorming. De website is snel, doelgericht en overzichtelijk. De optie ‘banen in de buurt’ laat op basis van waar iemand zich bevindt alle vacatures in de omtrek van vijf kilometer zien. We hebben deze functionaliteit ingebouwd, omdat veel zorgmedewerkers in de buurt van hun werk willen wonen’, aldus Slottje.
 
De resultaten van de website en de QR code zullen de komende maanden nauwgezet gemeten worden en in 2011 bekend worden gemaakt. 

 

Kijk nu op je mobiele telefoon voor vacatures op: m.werkenbijflorence.nl 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.