Leerlingen Haags Montessori Lyceum in actie voor Florence Wenst

10-12-2015
Leerlingen Haags Montessori Lyceum in actie voor Florence Wenst

Dertig leerlingen van het Haags Montessori Lyceum beginnen maandag met een driedaagse sponsoractie voor Stichting Florence Wenst en daarmee voor de bewoners van Florence. Doel is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen dat door de Florence Wenst wordt gebruikt om wensen te vervullen van de bewoners van woonzorgcentrum Vredenburch van Florence.

 

Sponsor-driedaagse voor bewoners Vredenburch

De Sponsor-driedaagse wordt gehouden van maandag 14 tot en met woensdag 16 december. De leerlingen van het Haags Montessori Lyceum staan te trappelen om te beginnen. Er wordt in teams samengewerkt. De leerlingen bedenken zelf creatieve manieren om geld in te zamelen. Eén team heeft al aangegeven een hondenuitlaatservice te gaan beginnen. Mensen kunnen ook in een collectebus en online geld doneren. De leerlingen maken op www.geef.nl/doel/florencewenst/acties een speciale actiepagina aan.

 

Overhandiging van bewonerswensen

De Sponsor-driedaagse begint maandagochtend om 9.00 uur met een kick-offbijeenkomst in woonzorgcentrum Vredenburch aan het Van Vredenburchplantsoen 1. Een van de bewoners overhandigt dan de leerlingen de verzamelde bewonerswensen. De bewoners hebben onder meer aangegeven heel graag een Winter High Tea te willen meemaken. Met het pakket aan wensen weten de leerlingen precies waarvoor ze zich gaan inzetten. Florence Wenst neemt de harde werkers ook even mee in de wereld van ouderenzorg. Daarnaast krijgen ze een korte workshop Fondsenwerving aangeboden. Daarmee moeten ze alle tools in handen hebben om mensen uit te leggen wat hun Sponsor-driedaagse inhoudt en om hen te overtuigen te doneren.

 

Spannende woensdag: geld tellen

Na drie dagen hard werken wordt het woensdagmiddag echt spannend. Dan vindt er om 16.00 uur in woonzorgcentrum Vredenburch een nieuwe bijeenkomst plaats met de bewoners. Dan wordt al het ingezamelde geld bij elkaar opgeteld. De leerlingen overhandigen vervolgens symbolisch een cheque aan de bewoners van Florence. Stichting Florence Wenst gaat bekijken hoeveel bewonerswensen er van de sponsoractie kunnen worden vervuld. Hoeveel geld het ook wordt en hoeveel wensen er ook gaan uitkomen, de bewoners van Florence en Stichting Florence Wenst zijn nu al ontzettend trots op de leerlingen van het Haags Montessori Lyceum.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.