Levensverhalen van roze ouderen in het Wijndaelercentrum

15-10-2014
Levensverhalen van roze ouderen in het Wijndaelercentrum

In het Wijndaelercentrum wordt dinsdag 21 oktober speciale aandacht geschonken aan homoseksuele ouderen. Dit gebeurt samen met schrijfster Eveline van de Putte. Zij wil het bekende ‘onbekend maakt onbemind’ veranderen in de leus ‘Liefde is een recht voor iedereen!’ Op die manier kunnen roze ouderen veilig en gelukkig, gezond ouder worden!

 

‘Stormachtig Stil’ is het boek van Eveline van de Putte. Het boek bevat 27 bijzondere levensverhalen. Oudere homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, transgenders en biseksuelen van Nederlandse en niet Nederlandse afkomst en een moeder van, vertellen openhartig over hun stormachtige (liefdes)leven en vaker nog over hun stilzwijgen en angst om nog altijd niet geaccepteerd te worden. Schrijfster Eveline van de Putte gaat dinsdag 21 oktober met haar programma ‘Stormachtig door het land’ graag het gesprek aan. ‘Stormachtig door het land’ is een samenwerkingsproject van Roze 50+, ANBO, COC Nederland en Empowerment Foundation.

 

Locatie en tijd
‘Stormachtig door het land’ vindt op dinsdag 21 oktober van 14.30 tot 16.30 uur plaats in het woonzorgcentrum Wijndaelercentrum (Zilverzaal) aan de Catharina van Rennesstraat 8 in Den Haag. Iedereen die interesse heeft, wordt welkom geheten met een roze lekkernij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene Buijsman, humanistisch raadsvrouw bij het Wijndaelercentrum, via irene.buijsman@florence.nl.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.