Maak een ‘proefrit’ met een innovatieve traplift

30-1-2015

Als je moeilijk of helemaal niet de trap op kunt, dan biedt een traplift een mooie en effectieve oplossing om toch langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Om de mogelijkheden van een dergelijke aanpassing in huis te laten zien, houdt Florence donderdag 12 februari samen met het bedrijf Thyssen Krupp een trapliftinformatiedag. Tijdens deze dag kunnen bezoekers zich laten informeren en een ‘proefrit’ maken met een innovatieve traplift.

 

Aanpassingen in huis
De trapliftdemonstratie vindt plaats in de Gezondheid en Zorgwinkel aan de Koningin Julianalaan 40 in Voorburg. Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. De medewerkers van de Gezondheid en Zorgwinkel Voorburg informeren met behulp van de demonstratielift de bezoekers over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van aanpassingen in de woning. Ze zullen onder meer laten zien dat het niet altijd nodig is om de vertrouwde omgeving te moeten verlaten vanwege het niet meer op kunnen komen van de trap.

 

Advies in Gezondheid en Zorgwinkel
De Gezondheid en Zorgwinkel kan mensen tijdens de traplifdemonstratiedag natuurlijk ook verder op weg helpen met goed advies en begeleiding over ander gezondheidszaken, hulpmiddelen en verpleegartikelen. In de winkel werken deskundige servicemedewerkers die klanten dagelijks begeleiden in de wereld van de gezondheidszorg.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.