Magazine Liever

Magazine Liever

Florence is de uitgever van het magazine Liever. De eerste uitgave verscheen in mei 2015, de derde editie is uitgekomen op 12 mei 2017. Het glossy tijdschrift ligt onder meer bij ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten, de expertise- en woonzorgcentra van Florence en op alle andere openbare plekken waar mensen gebruikmaken van de zorg in Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Keuzevrijheid in preventie en zorg

Met Liever wil Florence aan alle inwoners van Haaglanden laten zien wat er op het gebied van gezondheid, preventie en zorg allemaal gebeurt en mogelijk is. De keuze voor preventie of zorg laten we bij de bewoners zelf. Iedereen moet zelf besluiten of ze liever voor Florence kiezen.

 

Magazine 2017

Liever brengt een gevarieerd aanbod aan artikelen. Zo kunt u onder meer een interview lezen met musicalacteur René van Kooten waarin hij openhartig vertelt over liefde en verlies. De Haagse Willy Vink laat zien hoe zij elf kinderen in haar eentje opvoedt en psycholoog Tischa Neve geeft advies over hoe we puberkinderen beter leren begrijpen. Verder vertelt een aantal kleinkinderen over waarom hun oma’s aan de top staan en u kunt kennismaken met de zorgprofessionals van de toekomst. Benieuwd naar welk zorgtype u bent? Het staat in de sterren: u leest er dan ook alles over in de horoscoop!

 

Elke twee maanden puzzelprijzen

In de derde uitgave van het magazine is een Zweedse kruiswoordpuzzel opgenomen. Deelnemers kunnen de oplossing hier inzenden. Uit de goede inzendingen trekt de redactie elke twee maanden nieuwe winnaars. Zo maakt u extra veel kans op mooie prijzen.

 

Online lezen

Het magazine Liever is ook online te lezen.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.