Medewerkers Florence in (oliebollen)actie voor bewoners Westhoff

29-12-2014

Een bijzondere en mooie actie van twee medewerkers van Florence: zij gaan op dinsdag 30 en woensdag 31 december oliebollen bakken voor het goede doel. Dit doen zij bij expertisecentrum Westhoff. De gehele opbrengst wordt besteed aan een leuke activiteit voor de bewoners van Westhoff.

 

Dagje dierentuin

Daniëlle Kloor, doktersassistente, heeft er ongelooflijk veel zin in. “We hebben alle medewerkers van Florence al opgeroepen hun bestelling bij ons te plaatsen. Maar mensen van buiten Florence kunnen dat net zo goed doen. Hoe meer oliebollen we verkopen, hoe meer geld we hebben om iets leuks te gaan doen met onze cliënten. Ik hoop dat we zoveel verkopen dat we alle cliënten van de psychogeriatrie en de afdeling Marsman mee kunnen nemen naar de dierentuin. Dat zou geweldig zijn!"

 

Samenwerking met andere partijen
Daniëlle Kloor voert de actie uit samen met haar collega Monique Steggerda, secretaresse casemanagers. Inmiddels heeft ook een vrijwilliger (een collega) zich aangemeld om na haar dienst te helpen bij het bakken van de oliebollen en het opruimen. De initiatiefnemers hebben verder de hulp ingeschakeld van Slagerij Het Zuiderpark, Bakkerij Aad de Groot, Cafetaria Houtwijk, Snackcorner Escamp, de Gamma (Dekkershoek), de Albert Heijn (Savernin Lohmanlaan) en Brasserie Mondriaan. “Zij maken deze actie mede mogelijk”, vertelt Daniëlle Kloor. “Brasserie Mondriaan is de leverancier van de overheerlijke appelbeignets die we tijdens onze verkoopdagen op 30 en 31 december aanbieden. Onze verkoop is dinsdag 30 december van 10.00 tot 16.00 uur en op woensdag van 09.00 tot 13.00 uur.”

 

Bestelformulier
Mensen die de ‘goededoelballen’ willen bestellen, kunnen dat doen door het bestelformulier in te vullen en deze in te leveren bij Daniëlle Kloor of Monique Steggerda op de locatie Westhoff aan het Julialaantje 38 in Rijswijk. U moet dan ook meteen uw bestelling betalen. Zijn zij er niet, geeft u dan uw bestelformulier en betaling af bij de receptie van Westhoff. Op de verkoopdagen spontaan langskomen, kan ook, maar de garantie dat er dan genoeg oliebollen zijn, kan helaas niet worden gegeven.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.