Muzikaal en poëtisch optreden in woonzorgcentrum Steenvoorde

7-1-2015

In de serie ‘Steenvoorde Klassiek’ staat zondag 11 januari een bijzonder optreden gepland van het duo RoCa. Het klassieke duo bestaat uit Carlijn Claas op harp en Rozemarijn van Egeren op fluit. Wouter Smeulers, een belezen en geroutineerde poëzievertolker, brengt een tweetal gedichten over de harp en de fluit.

 

Verschillende muziekstijlen
Het duo RoCa leerde elkaar kennen tijdens een studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tijdens hun opleiding maakten Carlijn Claas en Rozemarijn van Egeren geregeld kamermuziek met verschillende ensembles, waaruit een (muzikale) vriendschap is voortgevloeid. Daarop besloten ze verder te gaan als duo. In het voorjaar van 2010 werd RoCa geboren. De dames hebben zich wegwijs gemaakt in verschillende soorten en stijlen muziek zodat het optreden in het theater van Steenvoorde voor iedereen interessant is.

 

Kaartverkoop aan de deur

De voorstelling in woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk begint om 14.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. De entree bedraagt € 9,- en is inclusief het programma en pauzedrankje. Bewoners van woonzorgcentrum Steenvoorde en serviceflat Over de Bogaard en de houders van de FlorencePas Extra betalen € 7,50. Kinderen tot vijftien jaar € 6,50. De kaarten zijn vanaf 14.00 uur verkrijgbaar aan de deur van het theater. U heeft geen vaste plaats, maar u kunt zelf kiezen waar u gaat zitten. Programmawijzigingen zijn voorbehouden.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.