Nieuwbouw dagopvang Mariënpark geopend

4-9-2013

Donderdag 7 april jl. is de nieuwbouw van de dagverzorging Mariënpark in Leidschendam geopend. De officiële openingshandeling werd verricht door mevrouw Martha Hogervorst. Zij zet zich al 50 jaar voor Mariënpark in, eerst bijna twintig jaar als medewerker en sinds 1982 niet alleen als vrijwilliger in Mariënpark, maar ook in Schoorwijck en Prinsenhof. 


De dagverzorging, die tijdelijk gevestigd was in Florence woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg, is teruggaan naar Mariënpark 1 in Leidschendam. Na enkele maanden van verbouwen is de ruimte nu helemaal klaar en kunnen bewoners van het aangrenzende Atrium en uit de wijk weer dicht bij huis deelnemen aan activiteiten als koersbal, handwerken, spelletjesmiddagen en nog veel meer. 

Naast deze soosactiviteiten is het mogelijk om er een warme maaltijd te nuttigen en wordt er ook dagverzorging geboden. Met een indicatie van Centrum Indicatiestelling Zorg kunnen zelfstandig wonende ouderen één of meerdere dagdelen per week bij de dagverzorging terecht

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.