Help de lente binnenhalen in Escamp

1-3-2016
NLdoet in Escamp

Vogelhuisjes opknappen, tuinbanken schilderen en bloemen planten in de tuin. Ook bij Florence in Escamp bruist het tijdens NLdoet op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart van de activiteiten. Met vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken, beleven bewoners een feestelijke dag. Bovendien kunnen zij nog maanden nagenieten van de prachtig opgeknapte tuin.

 

Schuren, verven, werken in de tuin

Wie zin heeft om in de tuin aan de slag te gaan is van harte welkom bij woonzorgcentrum CoornhertCentrum aan het Erasmusplein 87. Vrijwilligers voorzien de plantenbedden van nieuwe aarde en prachtige bloemen. Wie liever binnen werkt, kan aan de slag met het planten van bollen in kleine bloembakken.
Handige schildertalenten zijn van harte welkom in expertisecentrum Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1. Daar gaan de klussers aan de slag met het schuren en verven van de tuinbanken. Ook maken zij de vogelhuisjes klaar voor een nieuwe geboorteronde en planten bloembollen met jonge kinderen.

 

Kennismaken met vrijwilligerswerk
NLdoet is natuurlijk ook een plezierige manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Het geeft vaak veel voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Tegelijkertijd mogen vrijwilligers verwachten dat zij welkom zijn en dat alles goed is geregeld. Daarom heeft Florence het kwaliteitskeurmerk Goed Geregeld.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.