Handmassages en optredens tijdens NLDoet in Haagse Hout

1-3-2016
NLdoet in Haagse Hout

Een luxe lunch, een culturele middag, dansoptredens en handmassages. Ook bij Florence in Haagse Hout bruist het tijdens NLdoet op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart van de activiteiten. Met vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken, beleven bewoners feestelijke dagen.

 

Lunchen met muziek 
Zo gaan op vrijdag meer dan 35 vrijwilligers aan de slag om voor de bewoners van woonzorgcentrum Oostduin een heerlijke luxe lunch te bereiden. Om daar vervolgens met elkaar van te kunnen genieten onder het genot van een muzikaal optreden. Tien bewoners trekken er bovendien op uit met een dito aantal medewerkers van advocatenkantoor Pels Rijcken. Samen gaan zij naar het fotomuseum waar zij een hapje en een drankje krijgen aangeboden van het kantoor.

 

Culturele middag
Zaterdagmiddag komen tien vrouwen van de Mobarak Moskee naar Oostduin om bewoonsters en buurtbewoonsters een culturele middag te bezorgen. Zo is er een handmassage en een hennakraampje. Ook kunnen de vrouwen samen genieten van hapjes en drankjes in oosterse stijl.

 

Wandelen, lunchen en moppen tappen
In expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan staat de vrijdag in het teken van actief bezig zijn. Vrijwilligers ondersteunen bij rolstoelwandelingen, gaan mee met een busrit, doen oud-Hollandse spelletjes, maken een gezonde lunch en helpen mee met een klaverjastoernooi. Er zijn om 11 uur diverse reptielen te bewonderen en klapper die dag is een zang- en dansmiddag met de humoristische moppentopper Harry Engels.

 

Optredens en ballet
Op zaterdag 12 maart gaat het feest ook in Mariahoeve nog even verder. Dan komen de Schuitejagers optreden en in de pauze kunnen wijkbewoners genieten van een voorstelling van balletschool Joanna van der Pijl. Vrijwilligers helpen om dit evenement in goede banen te leiden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.