Genieten van Pasar Malams in Loosduinen

10-3-2016
NLdoet in Loosduinen

Heerlijk struinen op een Indonesische markt, genieten van smakelijke hapjes, kijken naar een dansshow én meer weten over boeiend vrijwilligerswerk. Ook bij Florence in Loosduinen bruist het tijdens NLdoet op zaterdag 12 maart van de activiteiten. Van 10.00 tot 16.00 uur is het genieten voor de hele wijk met op drie plekken een Pasar Malam, namelijk in de woonzorgcentra Houthaghe (geannuleerd), Loosduinse Hof (geannuleerd) en Wijndaelercentrum.

 

Optredens en kraampjes

Bezoekers kunnen genieten van afwisselende shows met dans, klederdrachten en muziek. Tussen de optredens door kunnen zij terecht bij kraampjes met snuisterijen, Indonesische hapjes en zelfgemaakte producten. Ook is het mogelijk om in Indische kleding op de foto te gaan. Bovendien is er een rommelmarkt waar wijkbewoners voor weinig geld een leuke nieuwe aanwinst op de kop kunnen tikken. De Pasar Malam wordt in samenwerking met Stichting Bunga Melati georganiseerd.

 

Adresgegevens
Woonzorgcentrum Houthaghe is te vinden aan de Toon Dupuisstraat 10, woonzorgcentrum Loosduinse Hof aan het Glenn Millerhof 5 en woonzorgcentrum Wijndaelercentrum aan de Catharina van Rennesstraat 8.

 

Kennismaken met vrijwilligerswerk
Bij de Pasar Malams zijn vrijwilligers die willen meehelpen van harte welkom. Aanmelden voor deze klussen kan via de website NLdoet.nl. Deze landelijke vrijwilligersactie is een plezierige manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Het geeft vaak veel voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Tegelijkertijd mogen vrijwilligers verwachten dat zij welkom zijn en dat alles goed is geregeld. Daarom heeft Florence het kwaliteitskeurmerk Goed Geregeld.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.