Help rollators opfrissen in Rijswijk

1-3-2016
NLdoet in Rijswijk

Een wasstraat voor rollators en rolstoelen, een heerlijk dagje uit naar de markt en het opknappen van een ontmoetingsruimte voor wijkbewoners. Ook bij Florence in Rijswijk bruist het tijdens NLdoet op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart van de activiteiten. Met vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken, beleven bewoners een feestelijke dag. Bovendien kunnen zij nog maanden nagenieten van frisse hulpmiddelen en een prachtig geverfde ontmoetingsruimte.

 

Kaplaarzen

Kaplaarzen staan klaar voor iedereen die rollators en rolstoelen komt wassen in woonzorgcentrum Vredenburch aan het Van Vredenburchplantsoen 1. Met een sopje en de hogedrukspuit blinken de hulpmiddelen weer als nooit tevoren. Een fijne gedachte voor bewoners die deze hulpmiddelen dagelijks gebruiken.

 

Opknappen dagverzorging

Wie liever de verfroller hanteert, is welkom in woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62. Daar gaan vrijwilligers aan de slag met het opknappen van dagverzorging de Hyacint. Zo kunnen wijkbewoners genieten van een prachtig frisse omgeving om gezellig samen te komen.

 

Shoppers gevraagd

Vrijwilligers die graag shoppen zijn de perfecte maatjes voor bewoners van expertisecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38. Tijdens NLDoet geven zij bewoners even echt individuele aandacht tijdens een bezoek aan de gezellige, lokale markt in Rijswijk. Voor veel bewoners is dit een feest van herkenning met de herkenbare producten die zij vaak nog van vroeger kennen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze klussen kan via de website NLdoet.nl. Hier staan alle klussen per gemeente vermeld en kunnen vrijwilligers zich eenvoudig aanmelden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.