Ontmoetingscentrum Mariënpark in Leidschendam is er voor iedereen

14-9-2015
Ontmoetingscentrum Mariënpark in Leidschendam is er voor iedereen

Florence weet hoe belangrijk het voor mensen is om een prettige en zinvolle dagbesteding te hebben én om anderen te kunnen ontmoeten. Het draagt bij aan de kwaliteit van leven en gaat vereenzaming tegen. Toch is het niet voor iedereen makkelijk om ergens naartoe te gaan of aansluiting te vinden bij anderen. In het Ontmoetingscentrum in Mariënpark gaat dat bijna vanzelf. Iedereen is welkom!

 

Elke dag activiteiten in Leidschendam 

In het ontmoetingscentrum komen dagelijks buurtbewoners samen in alle leeftijdsgroepen, met en zonder zorgindicatie. Binnen het ontmoetingscentrum organiseert Florence elke dag leuke, gezellige activiteiten in een sfeervolle ruimte. De ene dag wordt er aan bloemschikken gedaan, de andere dag vindt er een bingo of een gezellige soos plaats. Tegen een betaalbare vergoeding kunnen buurtbewoners tussen de middag ook in het ontmoetingscentrum eten, een lekkere broodmaaltijd of een gezonde warme maaltijd. Voor een gezellig praatje bent u in Ontmoetingscentrum Mariënpark ook aan het juiste adres. Het ontmoetingscentrum beschikt over een zithoek waar u met een kopje koffie of thee even lekker rustig kunt zitten of een boek kunt lezen. U heeft altijd zelf de keuze of u aan een van de activiteiten meedoet.

 

Openingstijden Ontmoetingscentrum Mariënpark 

Het Ontmoetingscentrum Mariënpark wordt ondersteund door de gemeente Leidschendam-Voorburg, die jaarlijks bekijkt welke subsidiemogelijkheden er zijn. Het ontmoetingscentrum aan het Mariënpark 1 is geopend van maandag tot en met vrijdag en op zondag van 9.30-16.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 070 - 754 35 10. Florence ziet u graag verschijnen!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.