Open dag: CoornhertCentrum laat zien wat ‘Zorgeloos wonen’ inhoudt

7-4-2016
Open dag CoornhertCentrum

CoornhertCentrum van Florence houdt zaterdag 9 april een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u ontdekken wat het concept ‘Zorgeloos wonen’ inhoudt. Er worden rondleidingen gegeven en natuurlijk staat de koffie klaar.

 

Zelfstandig wonen zonder zorgindicatie

CoornhertCentrum aan het Erasmusplein 87 in Den Haag beschikt over sociale huurwoningen speciaal geschikt voor senioren. De appartementen zijn comfortabel en zelfstandig. Dichtbij bevinden zich diverse voorzieningen, sociale contacten én zorg. In CoornhertCentrum in Escamp kunt u zonder zorgindicatie vitaal wonen. De woningen worden verhuurd door Woonzorg Nederland en de bewoners krijgen, indien nodig, de zorg van Florence.

 

Rondkijken en genieten

Tijdens de open dag kunt u de woningen bekijken. U krijgt desgewenst een rondleiding en op de gezellige informatiemarkt kunt u nog meer te weten komen. U kunt ook kennismaken met het sfeervolle restaurant. Wie zin heeft om wat langer te blijven en om te ervaren hoe het is om te wonen in CoornhertCentrum, kan zaterdag tegen gereduceerd tarief genieten van een daghap. Die bestaat uit nasi of een Hollandse stamppot met gehaktbal. Florence ziet u graag verschijnen.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.