Open dag Houthaghe en Loosduinse Hof: van rommelmarkt tot spectaculaire rollatorwasstraat

15-4-2016
Open dag Houthaghe en Loosduinse Hof: van rommelmarkt tot spectaculaire rollatorwasstraat

De woonzorgcentra Houthaghe en Loosduinse Hof van Florence houden op zaterdag 23 april een gezellige open dag. Er is die dag van alles te doen, van snuffelen op de rommelmarkt tot de rollator laten wassen in een spectaculaire wasstraat.

 

Gezellige dag in Houthaghe en Loosduinse Hof

De open dag wordt speciaal georganiseerd om wijkbewoners kennis te laten maken met de woonzorgcentra. Houthaghe en Loosduinse Hof hadden de open dag eigenlijk tijdens de vrijwilligersdagen van NLdoet in maart gepland, maar de festiviteiten konden toen geen doorgang vinden vanwege een buikvirus. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet: en zodoende is iedereen alsnog welkom op zaterdag 23 april van 11.00 tot 15.00 uur. Met behulp van vele vrijwilligers wordt er een gezellige dag van gemaakt.

 

Muziek, informatiemarkt en mozaïeken

Zo vindt er op beide locaties een markt plaatst waar bezoekers meer informatie kunnen krijgen over zelfstandig wonen, zorg, veiligheid en welzijn én het wonen bij Florence. Er is ook een gezellige rommelmarkt met leuke curiosa, lekkere hapjes en muziek. In woonzorgcentrum Houthaghe aan de Toon Dupuisstraat 10 treedt zanger/muzikant Nico op en in woonzorgcentrum Loosduinse Hof aan het Glenn Millerhof laat zanger Arthuro van zich horen. Bezoekers met een rollator kunnen gebruikmaken van de gratis spectaculaire rollatorwasstraat. Verder zijn er gratis workshops: in Houthaghe kunnen mensen mozaïeken en in Loosduinse Hof kunnen bezoekers zeepkettingen maken. Alleen voor de hapjes en drankjes wordt er een kleine vergoeding gevraagd.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.