Opening Gezondheid en Zorgwinkel groot succes!

4-9-2013
Opening Gezondheid en Zorgwinkel groot succes!

Op zaterdag 12 mei, tijdens de landelijke Dag van de Verpleging, is de Florence Gezondheid en Zorgwinkel aan de Volendamlaan 1166 in Den Haag feestelijk geopend. Deze nieuwe zorgwinkel is een initiatief van Florence en Vegro Verpleegartikelen. Meer dan 800 inwoners uit Den Haag bezochten de nieuwe zorgwinkel.  

 

De winkel werd officieel geopend door Jim van Geest, voorzitter van de Raad van Bestuur Florence en René Kamerbeek, directeur Vegro. Bezoekers konden deze dag hun vetpercentage laten meten en hun beendoorbloeding laten doormeten. Verder werden zij in de watten gelegd door een voetreflexmasseuse en een pedicure. Daarnaast kon iedereen meedingen in een loterij en werden er goodie bags uitgedeeld.

 

De Gezondheid en Zorgwinkel is hét adres waar een zorgvrager een compleet pakket aan zorg en diensten kan afnemen. De medewerkers van de Zorgwinkel helpen de klant met het vinden van de gewenste zorg of gemaksdiensten en regelen indien nodig een indicatie. Ook geven zij informatie en advies over welke producten vergoed worden door de zorgverzekeraars. Ook kunnen klanten in de Zorgwinkel terecht voor gratis uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen en producten op gebied van gezondheid, bewegen en kinderen van Vegro Verpleegartikelen. Via de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten of de zorgverzekeraars worden hulpmiddelen, zoals hoog/laagbedden, krukken en rolstoelen, vaak gratis verstrekt. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden mee genomen.  

 

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur is de winkel geopend. De Zorgwinkel is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer: bus 23 (halte Volendamlaan) en tram 2 (halte Thorbeckelaan). Meer informatie kan men krijgen bij Florence, 070 – 41 31 000 of www.florence.nl.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.