Opening Gezondheid en Zorgwinkel in Voorburg

4-9-2013
Opening Gezondheid en Zorgwinkel in Voorburg

Florence opent op 13 september een vernieuwde Gezondheid en Zorgwinkel aan de Koningin Julianalaan 40 in Voorburg. Deze winkel is een initiatief van Florence en Vegro Verpleegartikelen. De Gezondheid en Zorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Uniek aan de Gezondheid en Zorgwinkel is dat een zorgvrager op één adres een compleet pakket aan zorg en diensten kan afnemen. De medewerkers van de Zorgwinkel helpen de klant met het vinden van de gewenste zorg of service. Of het nu huishoudelijke hulp, een warme maaltijd, intensieve revalidatie, particuliere thuiszorg of personenalarmering betreft, bij de Zorgwinkel wordt men altijd geholpen. Daarnaast kunnen klanten in de Zorgwinkel terecht voor gratis uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen en producten op gebied van gezondheid, bewegen en kinderen van Vegro Verpleegartikelen. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden mee genomen.

 

De Gezondheid en Zorgwinkel wordt op 13 september om 11.00 officieel geopend door de heer G. Rensen, Wethouder gemeente Leidschendam-Voorburg. Aansluitend kunnen bezoekers tot 15.00 uur meedoen aan diverse activiteiten. Zij kunnen bijvoorbeeld een stoelmassage krijgen, hun beendoorbloeding laten doormeten of een scootmobieldemonstratie bijwonen. Daarnaast krijgen bezoekers een goodie bag en kunnen zij leuke prijzen winnen.

 

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Florence, telefoonnummer 070 – 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.