Opening nieuw Dekkersduin zingend gevierd met de wijk

20-4-2015
Opening nieuw Dekkersduin zingend gevierd met de wijk

Het nieuwe woonzorgcentrum Dekkersduin is afgelopen donderdag officieel geopend. Florence deed dit samen met héél de wijk. De Campanulastraat stond vol markkramen, de zon scheen en er waren honderden mensen aanwezig, bewoners en wijkbewoners, bij het verrassende en melodieuze openingsmoment.

 

Openingslied

De opening bestond uit twee danseressen die op een podium door een papieren deur kwamen en daarmee een flashmob in werking zetten. Met de flashmob begonnen gastheer Henny Huisman, het popkoor Just For Fun en alle samenwerkingspartners een openingslied te zingen op de melodie van ‘Met z’n allen’, bekend van de Mini-playbackshow die Henny Huisman in de jaren tachtig en negentig presenteerde. Bij het laatste refrein werd het optreden afgesloten met een confettikanon. Een groot aantal bezoekers ging daarna met de televisiepresentator op de foto. Hij nam voor iedereen ruim de tijd. Bewoners en wijkbewoners genoten van alle activiteiten: de kraampjes, het draaiorgel, het popkoor Just For Fun, de Florence Swingt Band en Het Pneumatisch Dans Trio.

 

Belang samenwerking benadrukt

Het openingsfestijn stond volledig in het teken van het thema ‘Samen met’. Florence wilde daarmee het belang van de samenwerking van Dekkersduin met diverse organisaties benadrukken. Het nieuwe Dekkersduin is een woonzorgcentrum dat letterlijk en figuurlijk midden in de wijk staat. In het gebouw zijn, samen met samenwerkingspartners, diverse welzijns- en gezondheidsvoorzieningen gerealiseerd om wijkbewoners te ondersteunen bij het zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dekkersduin heeft onder meer een wijkrestaurant, een beautysalon, een huisartsenspreekuur en een fysiotherapeutpraktijk. Daarnaast vinden er regelmatig allerlei activiteiten plaats als tai chi-workshops en muzikale middagen. Kortom, binnen het nieuwe woonzorgcentrum wordt er hard samengewerkt voor de wijk.

 

Kijk voor een fotoverslag op www.facebook.com/florencezorg

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.