Operavoorstelling in woonzorgcentrum Steenvoorde

23-1-2015

Opera doods en saai? Welnee! Het gezelschap Pocket Opera maakt het ‘alive and kicking’ met hun voorstelling ‘OperAlive’. De voorstelling is woensdag 28 januari om 14.30 uur te zien in het theater van woonzorgcentrum Steenvoorde van Florence.

 

Aria’s, duetten en volledige operascènes

Het gezelschap Pocket Opera staat bekend om hun complete aanpak: dicht op de huid verteld, met verve gezongen aria’s, duetten en volledige scènes uit verschillende opera’s in prachtige kostuums. Dit keer gaan zij op zoek naar het bruisende leven en met veel liefde voor het vak wordt de dood nog even op een afstand gehouden. Pocket Opera bestaat uit sopraan Esther Putter, bariton Mitchell Sandler, bas Gerard Legeland en pianiste Caecilia Boschman. Gerard Legeland is geen onbekende in Steenvoorde. Ruim een jaar geleden gaf hij nog een boeiende workshop over de opera ‘Aïda’. Nu treedt hij op met zijn eigen operagezelschap Pocket Opera: een gezelschap waar het zangplezier vanaf spat. Een echte aanrader. Lang leve de opera!

 

Kaarten aan de deur

De voorstelling van Pocket Opera begint woensdag 28 januari om 14.30 uur. De zaal gaat open 14.00 uur. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten tien euro, inclusief koffie en thee en een petitfour. De voorstelling bestaat onder meer uit scènes uit opera ‘Rigoletto’ van Verdi, ‘Don Pasquale’ van Donizetti en ‘De Parelvissers’ van Bizet.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.