Oplichter geeft zich uit voor thuiszorgmedewerker

10-8-2015
Oplichter geeft zich uit voor thuiszorgmedewerker

Zorgaanbieder Florence waarschuwt dat er een oplichter aan het werk is die zich uitgeeft voor medewerker van de thuiszorg. Florence is van deze praktijken op de hoogte gebracht door cliënten uit Voorburg. Bij deze cliënten is in de vroege ochtend van zaterdag 1 augustus een vrouw op bezoek geweest die zorg heeft verleend (o.a. steunkousen aantrekken en ogen druppelen). Deze vrouw is echter niet werkzaam bij Florence.

 

Politie is ingeschakeld

Florence heeft contact gezocht met de politie, die nu uitzoekt wie de vrouw is. Er is vooralsnog niets gestolen van de mensen die door deze oplichter zijn bezocht.

 

Deur niet openen voor onbekende medewerkers

Florence adviseert haar cliënten niet de deur open te doen voor medewerkers die zij niet kennen. Mocht er twijfel bestaan over de identiteit van de medewerker, dan mag er altijd gebeld worden naar het telefoonnummer van het Florence wijkteam dat de zorg verleent.

 

Persoonlijk op de hoogte

De verzorgenden en verpleegkundigen van Florence brengen alle cliënten persoonlijk op de hoogte van de oplichterspraktijken en de eventuele voorzorgsmaatregelen die cliënten kunnen treffen. 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.