Persoonlijke uitleg over langer zelfstandig wonen

14-3-2016
Persoonlijke uitleg over langer zelfstandig wonen

Wie wel eens echt wil weten hoe het zit met de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te wonen kan op dinsdag 15 maart terecht bij de huisverpleegkundigen van Florence. Tijdens een informatiemarkt van 10.00 tot 14.00 uur ontvangen inwoners van Delft voorlichting over hoe zij comfortabel en veilig zelfstandig kunnen blijven wonen. In de gesprekken is veel ruimte voor het beantwoorden van persoonlijke vragen. Deze activiteiten vinden plaats in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn.

 

Informatiemarkt

Tijdens de informatiemarkt zijn diverse organisaties aanwezig die ondersteunen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Zo geeft de ergotherapeut informatie over hoe hulpmiddelen kunnen helpen om dingen zelf te blijven doen, zoals ogen druppelen of het wassen van de rug.

 

Gezondheidsactiviteiten
Daarnaast krijgen bezoekers informatie over sta-op-stoelen, maaltijden aan huis, korting op gezondheidsactiviteiten, ritten met elektrische taxi’s en hoe zij bij geheugenklachten veilig om kunnen gaan met gas of elektriciteit. Bovendien is er informatie over het nieuw te starten project Buurtverbinder dat ook in Delft wordt uitgerold.

 

Gezondheid en Zorgwinkel
De informatiemarkt vindt plaats aan de Van Foreestweg 22 in Delft. Gratis koffie en thee met lekkers van banketbakkerij Stoffer staan klaar.

 

Over de Week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de vijftien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. Florence wil door deelname aan de week laten zien wat er op zorg- en welzijngebied allemaal mogelijk is, zowel op onze woonzorglocaties als thuis.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.