Residence Haganum kiest voor Florence Allure

27-3-2014
Residence Haganum kiest voor Florence Allure

Niet alleen een comfortabele woning en hoogwaardige faciliteiten, maar ook compleet op de persoon afgestemde zorg als dat nodig is. Dat is waar Residence Haganum naar op zoek was. Daarom kiest zij per 1 april 2014 voor een samenwerking met Florence Allure.

 

“Gasten kiezen ervoor om bij ons te verblijven omdat ze hun leven willen voortzetten met het comfort zoals ze dat gewend zijn”, vertelt Directeur Emile Vonk van Residence Haganum. “Met onze luxe appartementen, ons zorghotel en hoogwaardige faciliteiten sluiten wij daar volledig op aan. We vinden het fijn nu een partij te hebben gevonden die ook op het gebied van zorg en aandacht dezelfde filosofie heeft. Florence Allure biedt naadloos passende zorg als de gezondheid van onze gasten wat achteruit mocht gaan. Uiteraard bepalen onze bewoners zelf van welke zorg en service zij gebruik willen maken.”

 

Intensieve samenwerking

De continue aanwezigheid van gediplomeerde zorgverleners van Florence Allure en de intensieve samenwerking met arts en fysiotherapeut maken het mogelijk om zorg op maat te bieden. “In onze werkwijze zijn wij er al op gericht om de wensen van de cliënt geheel te volgen. Wij willen aansluiten bij hún levensstijl”, aldus Sandra van Essen, manager Florence Allure. “Hierdoor voelen zij zich snel thuis.”

 

Over Residence Haganum en Florence
Residence Haganum is een hoogwaardig woonzorglocatie in Den Haag. Florence Allure biedt particuliere thuiszorg en service en is een dochter van regionale zorgaanbieder Florence.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.