Rijswijkse Schouwburg verhuist podium naar Steenvoorde

12-5-2015
Rijswijkse Schouwburg verhuist podium naar Steenvoorde

‘Theaterreizen’ is het thema van het nieuwe theaterseizoen van de Rijswijkse Schouwburg en dat heeft een wel heel bijzondere en letterlijke invulling gekregen. De Rijswijkse Schouwburg verhuist het podium in het theaterseizoen 2015-2016 namelijk vijf keer naar het theater van woonzorgcentrum Steenvoorde van Florence. Zo kunnen mensen die minder mobiel zijn en die niet meer zelfstandig naar de schouwburg kunnen, toch genieten.

 

Voorstellingen met een lach en een traan 

De Rijswijkse Schouwburg, die zijn 25-jarig jubileum viert, en Florence hebben de handen ineengeslagen en verschillende voorstellingen geselecteerd met een lach én met een traan. De voorstellingen, die mede mogelijk worden gemaakt door het Rabobank Stimuleringsfonds, zijn stuk voor stuk om bij weg te mijmeren en om van te genieten. Het beloven gezellige middagen te worden waarmee bewoners en wijkbewoners van Florence mee op reis kunnen met levenskunstenaars en topartiesten. Alle voorstellingen vinden op een zondag plaats om 14.30 uur.

 

Muziek en cabaret

Het Rijswijkse Schouwburg-podium ín het theater Steenvoorde biedt muziek- en cabaretvoorstellingen. Lenny Kuhr brengt op 27 september haar muzikale voorstelling ‘Wie ben je?’ De Getergde Mannen spelen op 25 oktober de cabaretvoorstelling ‘Dat hakt erin zeg!’ Voor het muziekprogramma ‘Nooit te oud (to be happy!)’ reizen Marjan Berk en Bill van Dijk op 29 november af naar het woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62. Fred Vaassen brengt op 17 januari 2016 cabaret met ‘Vechtclown’ en op 21 februari 2016 treden Saskia & Serge op met ‘Sterker dan ooit’.

 

Kaartverkoop

De toegangskaarten bedragen 15 euro en kunnen worden besteld bij de Rijswijkse Schouwburg of bij Florence via Jannie de Brouwer, coördinator evenementen. Zij is bereikbaar via jannie.de.brouwer@florence.nl

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.