Spaanse klanken in woonzorgcentrum Steenvoorde

8-10-2014

Het Ensemble Cuarteto Lorca geeft zondag 12 oktober een concert in het woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk. Het is het volgende optreden in de serie ‘Steenvoorde Klassiek’ dat tot stand is gekomen in samenwerking met stichting Muziek In Huis (MIH).

 

Het concert begint om 14.30 uur en eindigt om 16.00 uur. De toegangskaarten, inclusief het programma en een pauzedrankje, zijn verkrijgbaar aan de deur van het theater van Steenvoorde vanaf 14.00 uur en kosten € 9,00. Houders van de FlorencePas Extra betalen € 7,50 en kinderen tot vijftien jaar € 6,50.

 

Van Mozart tot Cantoral
Het Ensemble Cuarteto Lorca is in Nederland opgericht door Spaanse musici die in Nederland studeerden en de Spaanse klassieke muziek ook buiten hun eigen geboorteland bekendheid wilde geven. De naam van hun muziekgroep is ontleend aan de Spaanse schrijver/dichter Frederico Garcia Lorca. Het ensemble - violen, altviool en cello - speelt werken van onder andere Mozart, Hayn, Bach, Albinoni, Sibelius en Cantoral. Het concert duurt twee keer dertig minuten.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.