Theekopjes-waardering voor Steenvoorde en Wijndaelercentrum

15-4-2015
Theekopjes-waardering voor Steenvoorde en Wijndaelercentrum

Twee woonzorgcentra van Florence zijn bezocht door De Dames THe. Tineke van den Klinkenberg en Heti Willemse zijn van Zorgvisite.nl, een interactief digitaal platform waarop recensies worden geplaatst. Elk bezocht woonzorgcentrum krijgt in plaats van sterren THe-kopjes toegekend: maximaal vijf.

 

Vier en 3,5 theekopjes

Woonzorgcentrum Steenvoorde van Florence in Rijswijk is de gelukkiger bezitter van vier theekopjes, het Wijndaelercentrum van Florence in Den Haag heeft er 3,5 gekregen. Tijdens de bezoekjes die De Dames THe afleggen, staat altijd de vraag centraal of de bewoners zich in het woonzorgcentrum thuis voelen? De dames gaan in gesprek met de bewoners en brengen ook zelf in kaart of zij zich er thuis zouden voelen en of het een fijne woonplek voor hun vader of moeder zou zijn. De Dames THe gaan voor hun visites door heel het land, van Sittard tot Sidderburen en van Groningen tot Den Haag. Bij iedere recensie op de website is er ruimte voor de lezer om te reageren.

 

Bijeenkomst in Steenvoorde

Ter gelegenheid van de honderd visites die De Dames Thee onlangs hebben afgelegd, vindt er vandaag vanaf 14.30 uur een speciale bijeenkomst in woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk. Daar wordt onder meer een visuele presentatie gegeven over de honderd zorgvisites en met verschillende partijen gesproken hoe ‘thuis voelen’ kan worden verankerd in woonzorgcentra.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.