Tien jaar Alzheimer Café Rijswijk

22-6-2015
Tien jaar Alzheimer Café Rijswijk

Op 30 juni 2015 besteedt het Alzheimer Café Rijswijk extra aandacht aan zijn tienjarig bestaan. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over de dementie en de gevolgen er van bespreekbaar maken. Elke maand staat een ander onderwerp centraal.

 

Bijzondere avond

Tijdens deze avond kijken we terug op tien jaar ervaringen in het Alzheimer Café en de wereld van dementie. Hiervoor wordt Frans Hoogeveen, mede-oprichter Alzheimer Café Rijswijk, psycholoog en lector Psychogeriatrie aan de Haagse Hogeschool, geïnterviewd. Met een verhalenverteller, live-muziek en hapjes en drankjes wordt de avond extra bijzonder aangekleed. Dit jubileum wordt mede mogelijk gemaakt door het steunfonds van Zorg en Zekerheid. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij de wonen.

 

Tijd en locatie

Het Alzheimer Café vindt dinsdag 30 juni aanstaande plaats in Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De deuren gaan om 19.00 uur open. De toegang is gratis. Het programma begint om 19.30 uur en zal tot 21.30 uur duren. Wijkcentrum Stervoorde is met de auto en openbaar vervoer (buslijnen 18 en 30) prima te bereiken. Parkeren kan kosteloos met een parkeerkaart, voor twee uur. Belangstellenden die het Alzheimer Café Rijswijk willen bezoeken, maar hun partner met dementie niet alleen willen laten, kunnen bij Lisette Hart van Stichting Welzijn Rijswijk informeren welke vrijwilliger hun partner gezelschap kan houden. Dat kan via 06 - 20 66 40 59 of via mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.