Verkoopopbrengst doe-het-zelfbreipakketten helpt breioma’s Florence aan nieuwe materialen

8-12-2015
Verkoopopbrengst doe-het-zelfbreipakketten helpt breioma’s Florence aan nieuwe materialen

Het modemerk Granny’s Finest en Stichting Florence Wenst maken al sinds enige tijd een aantal Breiateliers mogelijk op drie locaties in Den Haag en Rijswijk. Wekelijks zijn er vele breioma’s actief met breinaalden en wol. Om alle materialen te kunnen financieren beginnen Granny’s Finest en Stichting Florence Wenst nu met een bijzondere actie: het verkopen van doe-het-zelfbreipakketten waarvan de opbrengst rechtstreeks naar de breioma’s gaat.

 

Verkoopactie Knitkits van 7 december tot en met 9 januari

In de Gezondheid en Zorgwinkels van Florence aan de Steenvoordelaan 388 in Rijswijk en de Koningin Julianalaan 40 in Leidschendam-Voorburg worden vanaf maandag 7 december tot en met zaterdag 9 januari zogeheten Knitkits verkocht, oftewel doe-het-zelfbreipakketten. Met het pakket voor € 16,95 kopen mensen breinaalden, een paar bollen wol en een breipatroon en kunnen ze direct aan de slag. Met de Knitkit wordt een lekkere warme hoofdband gemaakt, die straks goed gebruikt kan worden als het kouder wordt.

 

Nieuwe materialen = nieuwe producten = nieuwe opbrengst

De opbrengst wordt door Stichting Florence Wenst gebruikt voor de aanschaf van materialen voor de huidige Breiateliers die plaatsvinden op drie locaties van Florence: woonzorgcentrum Westhoff in Rijswijk, woonzorgcentrum Houthaghe en wijkrestaurant Keu’s Genoeg in Den Haag. Met het Breiatelier komen alle deelnemers een keer per week bij elkaar. Jonge ontwerpers van Granny’s Finest en ouderen werken samen aan handgemaakte producten. Die worden verkocht bij onder meer De Bijenkorf, Sissy Boy en via Wehkamp. Van die opbrengst worden weer leuke uitstapjes georganiseerd voor de breiende deelnemers. Ook na het Breiatelier is het dus genieten.

 

Florence verwelkomt graag meer breioma's

De Breiatelier tellen inmiddels 45 breioma’s en er is ruimte voor meer deelnemers. Aanmelden voor het Breiatelier in Rijswijk kan via

andrea.van.gilst@florence.nl of via 070 - 754 48 78. Voor de Breiateliers in Den Haag kunnen mensen zich aanmelden via lieke.de.liefde@florence.nl of via 06 - 39 85 02 39.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.