Vier lammetjes voor Florence bij de uitreiking van de Lenteprijs

16-6-2015
Vier lammetjes voor Florence bij de uitreiking van de Lenteprijs

Bij de uitreiking van de Lenteprijs 2015 is Florence maar liefst vier keer in de prijzen gevallen. Jaarlijks reiken Fonds 1818 en AD Haagsche Courant ‘Lammetjes’ uit aan organisaties die projecten hebben voor slimme toekomstplannen. De projectontwikkelaars kunnen duizend, twee en een half duizend, vijfduizend of tienduizend euro winnen om hun toekomstgerichte voorstellen te realiseren of naar een hoger plan te tillen.

 

Florence heeft een van de hoofdprijzen van tienduizend euro in de wacht gesleept voor het Breiatelier. Ouderen van de verschillende breiclubs van de woonzorgcentra gaan met de nieuwste breitechnieken en patronen aan het werk. Deze uitdagende patronen zijn ontworpen door jong creatief talent van de Modeacademie.

 

Daarnaast viel Houthaghe met vijfduizend euro in de prijzen met de Tovertafel. Een interactieve tafel voor mensen met dementie die niet meer in staat zijn om te staan of te lopen. Ook Duinhage viel met vijfduizend euro in de prijzen. Zij gaan dit besteden aan de aanschaf van een duofiets. Tenslotte ontving Oostduin duizend euro. Zij kunnen hiermee het project  ‘Samen Vinden' opzetten. Ouderen en kinderen gaan samen een kunstwerk maken om te ontdekken wat ze met elkaar gemeen hebben en wat ze van elkaar kunnen leren.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.