Voorrondes Florence Concours groot succes!

4-9-2013
Voorrondes Florence Concours groot succes!

Zondag 4 november jl. opende zes locaties van Florence hun deuren voor de voorrondes van het jaarlijks terugkerende Florence Concours.


Wijkbewoners, vakjuryleden, deelnemers en hun vrienden en familie waren van harte uitgenodigd om samen met de bewoners, vrijwilligers en medewerkers van de locaties te genieten van het Florence Concours.


Voor velen was het een eerste keer dat een locatie van Florence werd bezocht. Door middel van het Florence Concours heeft iedereen op een positieve wijze kunnen genieten van een warm ontvangst van de bewoners, medewerkers en vrijwilligers op de zes verschillende locaties. Alle zalen waren dan ook goed gevuld met een mix van jong en oud. 

 

De sfeer was goed en het muzikale talent van een hoog niveau. Na een kort juryberaad zijn de twaalf winnaars bekend gemaakt. We kijken uit naar de halve finales op zondag 11 november en de finale zondag 25 november.


Het Florence Concours wordt mede mogelijk gemaakt door:

Help Line BV, RIKI Stichting, de heer C.F Stork, ORTEC, Fonds Sluyterman van Loo, WINVISION, Facilicom, DOCSPRO, Focus Cura, Fonds 1818 en de gemeente Den Haag.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.