Website Florence vernieuwd!

16-1-2014
Website Florence vernieuwd!

De afgelopen maanden is, in nauwe samenwerking met internetbureau Snakeware, gewerkt aan het concept, de creatie en de implementatie van de vernieuwde website van Florence. www.florence.nl en www.werkenbijflorence.nl zijn samengevoegd in één nieuwe website. Beide websites zijn nog wel benaderbaar via hun eigen URL.

 

De website van Florence bedient potentiële cliënten, werkzoekenden, verwijzers en andere geïnteresseerden op een moderne en gebruiksvriendelijke wijze. Door de heldere, zoekmachine vriendelijke opzet en het inzetten van social media zoals Twitter en Facebook draagt de nieuwe website ook bij aan een grotere interactiviteit. Daarnaast sluit de website aan bij de nieuwste ontwikkelingen op gebied van webcommunicatie. Dit houdt in dat de website zonder problemen bekeken kan worden op ieder apparaat.

 

Binnen de website zijn de normen en waarden waar Florence voor staat, die cliënten in staat stellen hun zelfredzaamheid en welbevinden te optimaliseren, ook in het online speelveld gerealiseerd. De gebruiksvriendelijke website levert naast de informatieve en servicegerichte onderdelen ook bij aan de vindbaarheid van Florence

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.