Wenckebach straalt tijdens Lichtroutes in Laak

6-2-2015

Laak geeft licht op Valentijnsdag! Wie dat wil beleven, kan op zaterdag 14 februari mee op stap gaan. Er leiden op de dag van de liefde drie lichtroutes door Laak. Steeds is er iets fraais te zien, iets lekkers te eten of iets leuks te doen.

 

Lichtroutes en locaties

Er is een route speciaal voor families (met kinderen), een wandel- en een fietsroute. Alle drie komen ze uit op het Slachthuisplein waar vanaf 21.30 uur het slotfeest plaatsvindt met onder meer muziek, eten, drinken en projecties (van gedichten en foto’s van verlichte panden), een lichtjeslabyrint, en een lichtjeskapel gemaakt door het Esloo College. Florence en haar bewoners doen ook mee met de Lichtroutes in Laak. Woonzorgcentrum Wenckebach aan de Noordpolderkade 163 is een van de deelnemende locaties die door iedereen los van de routes is te bezoeken.

 

Uitgelichte ramen en muziek

Woonzorgcentrum Wenckebach straalt op zaterdag 14 februari. En dat is leuk voor de deelnemers van de routes, maar ook zeker net zo leuk voor onze bewoners. Zij heten u van 18.30 tot 19.00 uur dan ook van harte welkom met uitgelichte ramen met schemerlampen, een tentoonstelling, gedichten, muziek en lekkere hapjes. Pure Voice, een zangerkoor onder leiding van Dymphi Adriaanse, geeft van 19.00 tot 19.45 uur een gratis optreden met koffie, thee en glühwein.

 

Meer informatie

Op de website van Stichting Quartier Laak vindt u meer informatie over de Lichtroutes in Laak.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.