Werken als ZZP’er in de zorg

4-9-2013
Werken als ZZP’er in de zorg

Op 17 en 27 september, 17 oktober en 19 november aanstaande organiseert Zorgzuster Florence twee informatiebijeenkomsten voor zelfstandige zorgverleners in de thuiszorg.

 

Werken als zelfstandig zorgverlener in de thuiszorg heeft vele voordelen; je bepaalt zelf hoeveel, op welk moment, aan welke klanten en voor welk tarief je werkzaamheden verricht. Zo ben je in staat om daadwerkelijk centraal te stellen wat écht belangrijk is bij goede zorgverlening; persoonlijke aandacht en tijd voor je klant.

 

Zorgzuster Florence ondersteunt je bij het zelfstandig ondernemerschap; de opstart van je eigen onderneming, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het aanmelden bij de Belastingdienst, het opzetten van de administratie en alle randvoorwaarden die ondernemen in de zorg leuk maken.

 

Wil je meer informatie?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 17 september om 14.00 uur, 27 september om 19.00 uur, 17 oktober om 19.00 uur of 19 november om 19.00 in Rijswijk. Kijk op de www.zorgzusterflorence.nl voor meer informatie of meld je direct aan via s.vanessen@zorgzuster.nl.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.