Woonzorgcentrum Houthaghe genomineerd voor Haagse Hulde publieksprijs

17-11-2014
Woonzorgcentrum Houthaghe genomineerd voor Haagse Hulde publieksprijs

De nominaties voor de Haagse Hulde publieksprijs zijn bekend: dé jaarlijkse prijs voor vernieuwend vrijwilligersbeleid. Het thema dit jaar is ‘De moderne vrijwilligersorganisatie: inspirerend, ondernemend en innovatief’. Florence is verheugd dat woonzorgcentrum Houthaghe een van de genomineerden is.

 

Woonzorgcentrum Houthaghe is ook een plek waar vrijwilligers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Dat gebeurt op verschillende manieren: vrijwilligers kunnen zelf met activiteiten komen die door Florence worden ondersteund en ook kunnen zij diverse trainingen en cursussen volgen. Binnen woonzorgcentrum Houthaghe trekken wij ook vrijwilligers van andere instellingen en instanties aan, onder andere via Parnassia, Middin, VOOR Welzijn Participatie en via de Gemeente Den Haag (SZW). Daarbij kijken wij vooral naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden.

 

Stemmen op favorieten
Florence is supertrots op de nominatie voor de Haagse Hulde publieksprijs. De organisatie of het project met de meeste stemmen wint de publieksprijs, dus alle stemmen gelden! Helpt u ons naar de overwinning? Op de website van Den Haag Doet kunt u de lijst met deelnemende organisaties bekijken en op Houthaghe stemmen als u dat wilt. Stemmen kan nog tot en met donderdag 20 november. U stemt op twee favorieten. Als u op ons stemt: bedankt!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.