Woonzorgcentrum Steenvoorde zoekt tweedehandsrolstoelen

6-2-2015
Doneer uw rolstoel aan woonzorgcentrum Steenvoorde

Om nog vaker en vooral makkelijker met de bewoners van woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk op pad te kunnen, is Florence op zoek naar mensen die een ongebruikte rolstoel in de schuur of op zolder hebben staan en die deze willen doneren. In ruil voor hun donatie maken ze kans op twee bioscoopbonnen. Maar het mooiste bedankje dat de gulle gevers krijgen, zijn de blije gezichten van de deelnemers aan onze activiteiten.

 

Meer rolstoelen voor activiteiten

Binnen woonzorgcentrum Steenvoorde is er een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar dat geschikt is om bewoners mee te nemen voor bijvoorbeeld een wandeling. Met de actie ‘Doneer uw ongebruikte rolstoel’ hoopt Florence over meer rolstoelen te gaan beschikken. Daarmee kunnen nog meer rolstoelafhankelijke bewoners en ook wijkbewoners en cliënten van stichting De Zonnebloem, deelnemen aan uitjes. De actie is spontaan ontstaan toen Jan Oosterling, locatiedirecteur van woonzorgcentrum Steenvoorde, tijdens een netwerkbijeenkomst in contact kwam met Spring Marketing. Besloten werd om te gaan samenwerken in de zoekactie naar wandelrolstoelen.

 

Eenvoudig inklapbare rolstoelen

Florence is op zoek naar die rolstoelen waarmee het vooral goed wandelen is. Dat zijn over het algemeen eenvoudig inklapbare rolstoelen die ook makkelijk kunnen worden geduwd. Omdat bewegen natuurlijk belangrijk is voor iedereen, stimuleren wij onze bewoners zoveel mogelijk zelf te lopen, maar vaak gaat dat niet de hele dag. In die gevallen worden de rolstoelen ingezet, zodat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen aan diverse activiteiten. Vanuit woonzorgcentrum Steenvoorde worden regelmatig uitjes georganiseerd naar bijvoorbeeld een museum of een concert.

 

Doneer uw ongebruikte rolstoel!

Mensen die een rolstoel in huis hebben en deze niet meer gebruiken en willen doneren, zijn wij - en ook onze bewoners - bijzonder dankbaar. Onder de donateurs verloten wij twee bioscoopbonnen. Een cadeau waarmee u er zelf ook even op uit kunt. De inzamelingsactie loopt tot 5 februari.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.