Zelfstandig zorgverlener? Kom kijken bij Zorgzuster Florence!

13-10-2014
Zorgzuster Florence

Zorgzuster Florence, dé intermediair voor thuiszorg, houdt op donderdag 16 oktober en donderdag 13 november informatiebijeenkomsten voor zelfstandige ondernemers in de zorg die interesse hebben om te gaan werken via Zorgzuster Florence. Behalve bemiddeling in klanten heeft Zorgzuster Florence nog veel meer voordelen voor de ZZP’er in de zorg.

 

Tijdens de informatiebijeenkomsten laat Zorgzuster Florence zien welke rol zij kan spelen in de bemiddeling tussen jou als zelfstandig zorgondernemer en de klanten van Florence Allure. Daarbij zoeken wij altijd naar dé beste match. Jij én de klant moeten allebei tevreden zijn. Jij kunt altijd aangeven hoeveel, bij wie en op welk tijdstip je wilt werken. En de klant kan kiezen voor de zorgverlener waar hij zich het prettigst bij voelt.

 

Ondersteuning
Zorgzuster Florence ondersteunt je verder bij het zelfstandige ondernemerschap, bijvoorbeeld bij jouw administratie. Zo houd jij meer tijd over voor je werk en krijgt de klant altijd de beste zorg. In onze visie ben jij als zelfstandige zorgverlener echt hét antwoord op de vraag naar meer service en klantgerichtheid in de steeds groter wordende markt, die ook nog eens wordt gekenmerkt door een structureel tekort aan zorgverleners.

 

Enthousiast? Kom langs!
Zie jij een samenwerking met Zorgzuster Florence, waarbij jij volledig zelfstandig blijft, zitten? Kom dan een kijkje nemen op een van de informatiebijeenkomsten. Die vinden plaats op 16 oktober en 13 november om 19.00 uur. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar d.dakriet@zorgzuster.nl. We geven je dan ook de locatie door waar je moet zijn. Wanneer je na de informatie- bijeenkomsten nóg enthousiaster bent om als zelfstandige bij ons aan de slag te gaan, dan kun je dezelfde avond een afspraak maken voor een verder kennismakingsgesprek. En wie weet gaan we daarna met elkaar een zorgzame toekomst tegemoet! Kijk voor meer informatie ook eens op www.zorgzusterflorence.nl.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.