Zilveren en bronzen bordjes voor eten bij Florence

29-6-2015
Zilveren en bronzen bordjes voor eten bij Florence

Eten bij Florence is lekker, gezellig en de bediening is vriendelijk. Dat blijkt uit de uitslag van de Gouden Bordjes-competitie. Florence ging er met drie zilveren en vijf bronzen bordjes vandoor. Helaas geen goud, maar er is altijd ruimte voor verbetering en de maaltijdvoorziening in de restaurants wordt in elk geval als ‘bijzonder goed’ gewaardeerd. Een resultaat om trots op te zijn.

 

‘Mystery Guests’

De Gouden Bordjes-competitie is een waardering voor de excellentie van de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg. De verkiezing wordt uitgevoerd volgens het principe door ouderen voor ouderen. ‘Mystery Guests’ - ouderen die zich hebben aangemeld om onaangekondigd te gaan eten bij een van de deelnemende restaurants - beoordeelden de locaties met cijfers aan de hand van een vragenlijst over voeding, hospitality en ambiance.

 

Zilver en brons voor Florence

Woonzorgcentrum Jonker Frans had vorig jaar een zilveren bordje en kreeg dat dit jaar weer. De woonzorgcentra Loosduinse Hof en Oostduin ontvingen voor het eerst de zilveren bordjes. In Oostduin werd in de verkiezingsperiode de gloednieuwe Brasserie geopend. Bronzen bordjes gingen naar de locaties Gulden Huis, Houthaghe, Uitzicht, Wijndaelercentrum en Dekkersduin. Bewoners en buurtbewoners zijn altijd van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd in de verschillende woonzorgcentra. En voor wie toch liever thuis eet, bezorgt Gewoon Lekker Thuis van Florence heerlijke, gezonde en vriesverse maaltijden graag aan de deur.

 

Inspireren tot meer ontmoeting

De Gouden Bordjes-verkiezing is er om zorginstellingen continue te inspireren om de kwaliteit van het aanbod te verbeteren. De Gouden Bordjes is een initiatief van de Tafel van Kwaliteit, een overlegorgaan van bestuurders van de Haagse sector voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en wethouder Karsten Klein (Jeugd, Welzijn en Sport). Door de kwaliteit van het aanbod steeds verder te verbeteren, ontstaan er meer mogelijkheden voor ontmoetingen met andere ouderen, in een aantrekkelijke omgeving met goede service.


 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.