Zoetermeerse basisschool De Regenboog wint finale Florence Musical

4-9-2013
Zoetermeerse basisschool De Regenboog  wint finale Florence Musical

Bewoners van Florence verpleeghuis Gulden Huis genoten afgelopen donderdag zichtbaar van de heldere stemmen van jong zangtalent uit de regio. Leerlingen van groep 8 uit Zoetermeer, Delft, Voorburg en Rijswijk streden na diverse voorronden voor de winst in de finale van de Florence Musical. Zij voerden met hun klas elk drie liedjes uit hun schoolmusical op. Na vier wervelende optredens koos de vakjury basisschool De Regenboog uit Zoetermeer als uiteindelijke winnaar. Deze leerlingen ontvingen een cheque van 1.000 euro.

 

De vakjury roemde in haar rapport De Regenboog om het enthousiasme van de kinderen en om de goede uitvoering ondanks de soms moeilijke nummers. Ook had de jury waardering voor het feit dat juf Marit van der Meulen de musical zelf had geschreven.

 

Smakelijke attentie

Ruim 250 bewoners en gasten, onder wie de Haagse wethouder voor Volksgezondheid Rabin Baldewsingh, genoten van de optredens. Hans Kazan, goochelaar en illusionist, verzorgde de presentatie van de finale. Alle deelnemende scholieren kregen van Ben van Gent, lid Raad van Bestuur van Florence, een smakelijke attentie als bedankje voor hun optreden.

 

Ontspannen sfeer

Voor de bewoners en de wijkbewoners is de finale echt een ochtendje uit in een ontspannen sfeer. Zij zijn vaak niet in de gelegenheid om zelf cultuuractiviteiten te bezoeken. Daarom haalt Florence de activiteiten naar hen toe. De finale werd ook live via het interne televisiekanaal uitgezonden.

 

Vele fondsen

Florence Musicals is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van vele fondsen en anderen die Musicals een warm hart toedragen.


 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.