Zorg en hospitality Residence Haganum onder vleugels van Florence Allure

21-1-2015
Residence Haganum van Florence Allure

Het is een feit: de zorg en de hospitality in Residence Haganum in het Haagse Zeeheldenkwartier worden nu in het geheel uitgevoerd door Florence Allure. Onlangs tekenden All In Real Estate (AIRE)  en Florence hiervoor een overeenkomst. AIRE blijft eigenaar van Residence Haganum, maar vult niet meer de horeca en facilitaire dienstverlening in. Florence wil met de organisatorische wijziging een nog eenduidigere uitstraling creëren die laat zien dat het in Residence Haganum prinsheerlijk wonen is.

 

Herkenbare en servicegerichte uitstraling

Florence Allure, de particuliere zorgtak van Florence, heeft met de ondertekening van de overeenkomst alle taken overgenomen binnen Residence Haganum. Florence Allure gaat de zorg- en dienstverlening en het horeca-aanbod verder optimaliseren door één herkenbare en servicegerichte uitstraling te realiseren. Hierbij blijven de zorg, het welzijn en de keuzevrijheid van de bewoners natuurlijk voorop staan. Voor de bewoners is er door de ondertekening op financieel gebied niets veranderd. De huur en service- en zorgkosten zijn dezelfde.

 

Over Residence Haganum
Residence Haganum is een hoogwaardige woon- en zorglocatie voor ouderen met een zorgbehoefte. De residence is gevestigd in een monumentaal pand en beschikt over 29 ruime woon- en zorgstudio’s die van alle service, faciliteiten en gemakken zijn voorzien. Een professioneel zorgteam werkt vanuit de visie dat veel ouderen verzekerd willen zijn van goede zorg en persoonlijke aandacht en dat zij tegelijkertijd hechten aan privacy en autonomie. Residence Haganum beschikt onder meer over een restaurant, een bibliotheek, een tuin en een schoonheidssalon.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.