Zorgaanbieders bundelen krachten in nieuw gezondheidscentrum in Voorburg

30-3-2015
Zorgaanbieders bundelen krachten in nieuw gezondheidscentrum in Voorburg

Een verder verbeterd en makkelijker toegankelijk zorgaanbod in de vorm van een gloednieuw multifunctioneel gezondheidscentrum in Voorburg. Dat is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen verschillende zorgorganisaties. Het gezondheidscentrum opent op woensdag 15 april officieel de deuren in woonzorgcentrum De Mantel van Florence. Daarmee bevinden alle specialisten zich voortaan onder één dak.

 

Makkelijker bereikbare zorg

Het nieuwe gezondheidscentrum in woonzorgcentrum De Mantel aan de Klaverweide 54 in Voorburg biedt een uitgebreid dienstenaanbod op het gebied van zorg en welzijn. Binnen het centrum wordt samengewerkt door MondzorgPlus, Huisartsenpraktijk D. Stevens, Huisartsenpraktijk Werker, Fysiotherapiepraktijk Crezée-Louter-den-Ouden, LabWest en Florence. Het idee achter het gezondheidscentrum is zorg nog makkelijker bereikbaar te maken voor de bewoners van De Mantel en de wijkbewoners. Het centrum wordt woensdag 15 april officieel geopend om 16.30 uur. Geïnteresseerden zijn welkom om langs te komen. Na de opening is er tijd voor een feestelijk hapje en drankje.

 

Breed zorgaanbod voor Voorburg

Inwoners van Voorburg kunnen in het nieuwe gezondheidscentrum terecht voor een breed zorgaanbod. Zo kunnen zij onder meer langsgaan voor een tandarts-, huisarts- of fysiotherapieconsult. Mensen die onder controle staan van de trombosedienst, kunnen nu ook dichtbij bloed laten afnemen door medewerkers van LabWest. De diëtiste en huisverpleegkundige van Florence houden eveneens spreekuur in het nieuwe gezondheidscentrum. De huisverpleegkundige ondersteunt mensen met alles waar zij zelf even niet uitkomen op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn. De huisverpleegkundige heeft brede kennis van de gezondheidszorg en kent de voorzieningen in de wijk.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.