Zorgorganisatie Cardia zet expertise van Florence in

20-5-2015

Zorgorganisatie Cardia gaat op een van haar locaties de expertise Behandeling en Specialistische Zorg van Florence inzetten. De samenwerking begint officieel op 1 juni in woonzorgcentrum Landscheiding van Cardia in het Haagse Mariahoeve.

 

Professionele partner

Bij zorgorganisatie Cardia staat het wonen en welzijn van haar bewoners voorop. De behandeling en begeleiding zijn ondersteunend, maar dienen wel van uitstekende kwaliteit te zijn. Reden voor Cardia om met Florence samen te gaan werken. In Florence vindt Cardia de professionele partner die aansluit bij hun zorgconcept.

 

Breed zorgpakket

De expertise Behandeling en Specialistische Zorg van Florence bestaat uit een breed pakket van ouderengeneeskunde, maatschappelijk werk, psychologische begeleiding en ondersteuning, diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie en logopedie. Cardia gaat bijna alle disciplines inzetten. Alleen fysiotherapie en maatschappelijk werk blijven in de eerste lijn besloten bij Cardia.

 

Officiële ondertekening

De samenwerking tussen Florence en Cardia krijgt op donderdag 28 mei een officiële status tijdens een feestelijke bijeenkomst van 12.00 tot 13.00 uur in woonzorgcentrum Landscheiding. Jim van Geest, voorzitter van de Raad van Bestuur van Florence, en Henriëtte Bertels, Raad van Bestuur van Cardia, zetten die middag hun handtekening op de samenwerkingsovereenkomst.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.