Zorgzuster Florence uitgeroepen tot beste matchmaker tussen vraag particuliere thuiszorg en aanbod zelfstandige zorgondernemers

7-9-2015
Zorgzuster Florence: bemiddeling tussen vraag particuliere thuiszorg en aanbod zelfstandige zorgondernemers

Zorgzuster Florence is uitgeroepen tot ‘Management van het jaar’. De titel geeft aan dat het Zorgzuster Florence het beste lukt om klanten en zelfstandige zorgverleners aan elkaar te koppelen, waarbij de keuzevrijheid van de cliënt en de kwaliteit van zorg voorop blijven staan.

 

Intermediair voor thuiszorg

Zorgzuster Florence, dé intermediair voor thuiszorg in de regio Haaglanden, maakt onderdeel uit van Zorgzuster Nederland, een netwerk van dertien vestigingen in heel het land die elk op hun eigen manier de schakel zijn tussen klant en zorgverlener. De vestiging in Rijswijk, uitgevoerd door Florence, heeft in 2015 van alle vestigingen wederom de meeste ‘matches’ kunnen maken. Volgens Zorgzuster Nederland, die de titel ‘Management van het jaar’ jaarlijks uitreikt, te danken aan het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee klanten en ZZP’ers worden benaderd en begeleid.

 

Bemiddelingsbureau: keuzevrijheid voor klant

Zorgzuster Florence springt in op de toenemende vraag naar meer service en klantgerichtheid in de thuiszorg - geleverd door Florence Allure - en de steeds groter wordende markt, die ook nog eens wordt gekenmerkt door een structureel tekort aan zorgverleners. Voor klanten kijkt Zorgzuster naar de kwaliteit van zorg in een voor hen vertrouwde omgeving. Zorgzuster maakt de optimale match tussen de persoonlijke wensen, de specifieke zorgvraag en de zorgverlener die het beste bij de mensen past. De klant mag altijd kiezen voor de zorgverlener waar hij zich het prettigst bij voelt.

 

Ondersteuning in het zorgondernemerschap

Behalve bemiddeling in klanten heeft Zorgzuster Florence voor de kleine zelfstandigen in de zorg nog meer voordelen. Zo ondersteunt Florence de ZZP’ers bij het zelfstandige ondernemerschap, bijvoorbeeld bij de administratie. Zo houden de zelfstandigen meer tijd over voor het werk en krijgt de klant altijd de beste zorg.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.