Hoogste punt nieuwbouw Mariënpark gevierd

1-6-2018
Hoogste punt nieuwbouw Mariënpark gevierd

Op woensdag 30 mei is met een kleine receptie stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van woonzorgcentrum Mariënpark aan de Prins Bernhardlaan in Leidschendam.

 

vruchtbare samenwerking

Aanwezig bij de receptie waren medewerkers van vermogensbeheerder Bouwinvest, ontwikkelaar Blauwhoed en zorgaanbieder Florence, dat de woonzorglocatie gaat huren. Daarnaast waren de vertegenwoordigers van Florence-cliëntenraad aanwezig. Erwin Drenth, manager Zorgvastgoed bij Bouwinvest, heette iedereen welkom en ook Jim van Geest, voorzitter van de Raad van Bestuur van Florence hield een korte toespraak. Hierna werd door de aanwezigen getoost op de vruchtbare samenwerking van alle betrokken partijen.

 

Kleinschalige woongroepen

Binnen het nieuwe woonzorgcentrum komen 74 zorgappartementen, verdeeld over drie etages. Elke etage bestaat straks uit twee kleinschalige woongroepen voor in totaal 24 bewoners met een zorgzwaartepakket vanaf 5, waarbij vooralsnog het aanbod zich richt op psychogeriatrische zorg, met ook gesloten afdelingen voor mensen met dementie. Elke etage beschikt over een grote en een kleinere huiskamer, waar onder meer met elkaar wordt gegeten en waar dagelijks activiteiten plaatsvinden voor een zinvolle dagbesteding. Florence voorziet daarmee in de toenemende vraag naar woonzorgappartementen voor mensen met een zware zorgvraag. De zorg wordt 24 uur per dag geleverd door professionele zorgteams van Florence.

 

Modelappartement

Hoewel de bouw van het woonzorgcentrum nog in volle gang is, is er al een modelappartement ingericht. De aanwezigen bij de receptie konden dit gezellig ingerichte appartement alvast bewonderen. Daarnaast zijn toekomstige nieuwe bewoners en hun familie en medewerkers en vrijwilligers van Florence die in het nieuwe woonzorgcentrum gaan werken uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

 

Belangstellenden

Naar verwachting worden de bouwwerkzaamheden van nieuwe Mariënpark in het eerste kwartaal van 2019 afgerond. Florence heeft besloten een belangstellingslijst op te stellen. Belangstellenden kunnen bellen met 070 – 41 31 000 of e-mailen naar info@florence.nl. Let op! U komt alleen voor een zorgappartement in aanmerking als u een zorgzwaartepakket vanaf 5 heeft mét behandeling.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.