florence labels

Huisverpleegkundige

Huisverpleegkundige van Florence

Onze huisverpleegkundige ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.


Wie is de huisverpleegkundige?

De huisverpleegkundige van Florence is een verpleegkundige die brede kennis heeft van de gezondheidszorg. Bovendien kent zij de voorzieningen in uw wijk. Daarmee kan zij u heldere informatie geven en u goed op weg helpen.

 

Wat doet de huisverpleegkundige?

De huisverpleegkundige van Florence geeft bijvoorbeeld advies bij het aanvragen van hulpmiddelen en het innemen van medicijnen. Ook biedt zij hulp bij het leren leven met een chronische aandoening, het omgaan met verdriet of het zoeken naar een oplossing voor gevoelens van eenzaamheid. Samen met u bekijkt de huisverpleegkundige welke ondersteuning u graag wilt. Door goede samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen, vrijwilligers, thuiszorgmedewerkers en welzijnswerkers is passende hulp altijd dichtbij.

 

Kleine gezondheidscontrole

Tijdens het bezoek aan de huisverpleegkundige krijgt u een kleine gezondheidscontrole aangeboden. De huisverpleegkundige controleert uw bloeddruk, suikerspiegel en cholesterolgehalte. Op basis van die gegevens, bekijkt onze huisverpleegkundige samen met u of er nog acties moeten worden ondernomen, bijvoorbeeld een vervolgafspraak bij uw huisarts.  

 

Afspraak maken

Iedereen kan kosteloos een afspraak maken met de huisverpleegkundige van Florence. U kunt een afspraak maken door te mailen naar info@florence.nl of te bellen naar 070 - 41 31 000. Wij brengen u graag in contact met de huisverpleegkundige bij u in de wijk.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Huishoudelijke zorg is prettig als het huishouden voor u een zware opgave wordt, bijvoorbeeld door ouder worden of ziekte.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Florence biedt ook particuliere thuiszorg en 24-uurszorg. De thuiszorg wordt geleverd door Florence Allure.
Gespecialiseerde verpleging bij u thuis is mogelijk met de inzet van ons team Thuiszorgtechnologie.
Wanneer uw kind medische zorg nodig heeft, kunt u gebruikmaken van Florence Kinderthuiszorg.
Afscheid nemen van het leven wilt u waardig doen. Zonder praktische zorgen. Florence is er voor u. Juist nu.